Kontrakt és beltéri anyagok forgalmazása

Garantáljuk, hogy minden lehetőséget számba véve, a paramétereknek megfelelően készítjük el a személyre szabott kéréseket ügyfeleink részére, melyeket szükség ill. igény esetén a projekt teljes megvalósulásáig végigkísérünk.

A For Living egy olasz márka, aminek középpontjában az egyéni lakberendezési lehetőségek és az ezért való felelősségvállalás áll. A “Made in Italy” bélyeg a legnagyobb értékünk, minden egyes részletet aktuális igény szerint testreszabunk. Tapasztalat és képességek. Ez az a két dolog, amik egyedivé teszik a designt, komplett belső lakberendezést álmodunk meg, Olaszországban és külföldön egyaránt, építészeink szoros közreműködésével.

Tervezünk, gyártunk és kiépítünk egy teljes enteriőröket, modern, kortárs és klasszikus stílusban egyaránt. A fafeldolgozó gyártás során kombináljuk a CNC gépek precíz működését és a kézművességet. Minőségi anyagok és a részletekre való akkurátus odafigyelés jellemzi minden projektünket.

Megmunkálunk bőrt és nyomott mintás bőrt, párnázott huzatokat, ágykeretet,lambériát, szövetbetétes szekrényt készítünk. Belsőleg dolgozzuk ki az egész tervezést, a metrikus felméréstől kezdve a műszaki rajzok elkészítéséig. Drága-és feldrágaköveket igény szerint faragunk márványt, követ, ónixot és féldrágaköveket munkalapokhoz, intarziához. Megmunkáljuk az ezüstöt, hogy olyan különleges kiegészítőket kapjunk, amikben az üveg, tükör és kristályok hajlításával készítünk kreatív kézműves és mechanikai módszerekkel egyedi dekorációkat és dísztárgyakat.

Egyedülálló valóság. Az energiától kezdve az anyagokon át a késztermékekig. Technológiai innováció, deisgntervezés és ergonómia.A környezetre való odafigyeléstől, az anyagokig, terekig a bútoresztétika legújabb trendjeiig, a funkcionalitás és a jólét jegyében. A gondolkodásmód, tervezés, a munka és az élet fejlődésein keresztül a folytonosság és egyúttal a változás jegyében. Ez a Fantoni csoport: egy nagy olasz és nemzetközi valóság, amelyben több nyelv, a tudás, készségek, a kutatás és az erőforrások együttműködnek.

Egy folyamat, ami 1882-ben kezdődött, amikor Achille Fantoni létrehozott egy művészeti műhelyt Gemona del Friuli- ban, aminek vezetését a Fantoni család vitte tovább, akik révén 5 generáció óta, egy folyamatosan növekvő ipari csoport alakult.

Fantoni Spa, vezetője az MDF panelek, pozdorja termékésnek,és a fő karaktere az irodai bútorok gyártásának. La-con, a laminált és melamin papírok tervezésére és belsőépítészeti gyártására specializálódott. Lesonit, a világ egyik vezető gyártója az ultra-vékony MDF paneleknek. Novolegno,a sokféle igényre, különösen csomagolásra szabott panelek gyártója.

Patt, az élvonalban hangszigetelő, sugárzó rendszerek és félkész padlók gyártásában, a közösségi és a otthoni térre egyaránt szabva. Špik Iverica, una struttura integrata per la produzione di pannelli truciolari e semilavorati; Inter-Rail, a vasúti logisztika partnere. Különböző de egyúttal egymást kiegészítő valóságok, a teljes forgalom meghaladja a 320 millió eurót, és összesen 1100 ember közreműködése, akik hozzájárulnak nap,mint nap a Fantoni csoport sikeréhez, és a haladás a technológiai, ipari, modern design kultúra fejlődéséhez.